onsdag 28 april 2010

Knivigt!

Spelade golf i går och hundarna var själva i ca 4 timmar sen kom en kompis hit och sällskapade med dom eftersom vi tycker att Anton är för dålig för att lämnas ensam en hel dag och Emil hittar på bus. Det lyckades han med i alla fall, hade köpt en ny skrapa att ta bort målarfärg med och ett paket extra knivblad och dom var han tvungen att öppna för att kolla att det verkligen fanns 10 st och var lugna det fanns 10 när vi kom hem också så inget nytt veterinär besök. Ack JA! Å andra sidan så var han superduktig på vår träning i lördags, fick nästan kolla att det var rätt hund jag jobbade med.
Venus är inte mycket sämre han, skogstur i måndags och när vi närmar oss byn så vet han att det finns en tokskällande hund i första trädgården(finns förresten i nästan alla franska trädgårdar och han är inte rädd för hundar) Han är inte rädd för nåt!!! men fy rackarn Tvärvänder fyra gånger och det går inte att läxa upp honom- hal asfalt och krondike på båda sidor. Lösning: vi backar förbi trädgården!
Mycket mindre farligt eller hur.
Förresten så har vi nu sommar med uppempåt 30 gr jättegrönt och fint. Potatisen är kupade idag och rädisorna(blasten) sticker upp. Fint, nu ska vi bara hoppas att det blir en solig Valborg och inte som vi brukar ha det i Skåne- fint innan och efter- men åska snö och drivis på Valborg.
Vi har nu renoverat ytterligare ett rum, vårt arbetsrum, blev faktiskt inte så illa.
Nu blir det trädgårdsjobb för resten.

1 kommentar:

  1. Hej!
    Ja, djuren lever sina egna liv. Det är det som är tjusningen eller hur? Valborg var väl inte helt OK här hemma. Vi höll oss inomhus mest pga Jimmys gipsade ben. Men nällorna är plockade och ligger klara för vår trditionella nässelsoppe middag. Murklor har jag också hittat. Grödorna
    har för övrigt inte kommit så långt.
    Kram Kerstin

    SvaraRadera