torsdag 4 november 2010

Till Sverige

Väl hemma igen blev det inte mycket tid att vinka på. Städa, packa, handla det sista och så iväg mot Sverige, denna gång med släpen efter bilen eftersom Jenny beslutat sig för att dra hit ner. Tycker jag är ett klokt beslut. Måste finnas roligare saker att förverkliga än att sitta på LKC, kanske blir det nu ett Equestrian-gites och det vore kul att få vara med om. Nya utmaningar!!
Kör tidigt på morgonen och sover över i Kircheim och sen vidare för att ankomma Sverige vid 5-tiden på fredagseftermiddagen.

Det blev mycket fixande med Jennys lägenhet och hennes packning men hann med en hel del annat också. Som tex bio med alla barnbarnen, lunch med Kerstin, middag hos Mia(där jag träffade alla kompisarna från gamla stallet), middag hos Nilla o Lasse, middag hos Ulrika o Håkan(där vi fick träffa Anna o Marcus som snart ska bli tre), middag hos Tom o Bibbi, Logebesök, Lunch med Gill middag hos Håkan o Lotta, middag hos Fredde o Annette. Jätteroligt att träffa alla och det går på högvarv hela tiden men så ska det vara.

Och så firade vi Jonathans 5 års dag med vattenkoppor och allt. Han var jättebesviken när kalaset med kompisarna från Dagis blev inställt pga vattenkoppor, men han har säkert detta att se fram emot.

Måndagen den 1 nov vände vi kosan hemåt mot Frankrike. Tanken var att göra en övernattning men det var vaägarbete och åter vägarbete i Tyskland så vi kom ingen vart och det kändes hopplöst att stanna när vi hade drygt 110 mil kvaar så alltså rullade vi vidare och bestämde att blir vi trötta så bara stannar vi, men allt rullade lysande genom Frankrike och 9.00 var vi hemma. SKÖNT!
Nu har vi ett strålande höstväder, soligt och uppemot 26 gr varmt. GÖÖTT
Blir nog några golfrundor i solen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar