tisdag 12 juli 2011

Rapport i mitten av juli

Sedan sist har vi haft stralande sol uppemot 38gr, just nu 26 i poolen och 23 i havet, inte fy skam eller hur?
Anna, Marcus och lilla Gabriella har avverkat en vecka här och ville inte alls aka hem och jag tror att Felicia och Gabriella har funnit varandra för framtiden. Det blev mycket umgänge här hemma men de gjorde även en del turer pa egen hand.
Första kvällen de var här sa var vi pa Odyseum och spelade bowling och dà var även Jenny och Olivier(l'amour). Bowlingen vanns av Marcus dvs 1-0, forts följer....
Efter detta stora kraftuttag blev det middag pà rest Pirates Paradise till Filips stora förnöjelse, helt fantastiskt med god mat och piratiska upplevelser.
Helgen upptogs av dressyrtävling i Narbonne och Jenny tävlade för första gàngen med fransk licence, hon vann och fick massor av fina priser, tyvärr fick bara Idole starta, Venus hade känningar i sitt ben och ville inte riktigt arbeta Det är trist men àldern kommer nog ikapp honom även om varken han eller jag vill erkänna det.
Sà hade vi en kväll hemma med god mat odryck samt bad i poolen. dà blev det Dartspel vilket Olivier vann, nu 1-1. Och vad blir nästa utmaning?
Jo, tisdag med GoCart....OOOOhao säger Filip men alla hade KUL och ja vem vann? Marcus!!!!
Sà nu stàr det 2-1 till Sverige och forts följer....
Pà onsdagen var det dags för oss att sätta oss pà tàget mot äventyret "Puy de Fou" och det kan vi lova att större äventyr och upplevelser fàr man leta efter. MAGNIFIQUE!!!!!!
Vi njöt, vi sàg, vi insöp och vi upplevde. Detta kan vi varmt rekommendera.
Väl hemma igen kan vi erkänna oss nàgot trötta men vi har i alla fall varit vid havet och badat, jätteskönt.
Kommer att bifoga lite bilder när jag har tid men nu har jag i alla fall uppdaterat. Jenny fotade flitigt pà Puy de Fou = 1400 bilder sà vi har lite att välja bland.

1 kommentar: