torsdag 17 juni 2010

Sommar?



Detta är nog den märkligaste sommar på många år här nere. Hos oss påminner det mycket om svensk sommar och lite öster om oss har det regnat katastrofalt och människor har omkommit. Det är inte klokt.

Trots allt har vi det ganska bra, badar mellan varven och så gör vi lite utflykter.
Vi har varit vid havet och promenerat i strandkanten, det blåste småspik så det lockade inte till bad.



Felicia och jag har vandrat en del med Emil och i söndags tog vi Filip med oss och gick på en långtur längs Mossonfloden, jag ville visa det fina vattenfallet. På kvällen var vi inviterade till Nat på middag tillsammans med en annan familj som hade en 13-årig son och ett utbytesbarn. Kul, de försökte lära F o F att spela boule.


I måndags var det kanotpaddling tillsammans med Sandra och Emma. Härlig tur och skapligt väder. Filip hittade till sin stora lycka ett svärd som "han alltid hade längtat efter."

Igår var vi på zigenarcirkus i Chateau d´O, intressant upplevelse med mycket musik och dans. Det fanns också två björnar som uppträdde.

I övrigt handlar veckan mycket om uppladdning inför helgens tävlingar. Nu är i alla fall Gaëlle nöjd så nu gäller det att hålla ihop nerverna och rida ordenligt. Det handlar faktiskt om championatet!!! Så håll tummarna om ni har tid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar