onsdag 6 oktober 2010

Händelserikt i september

Som vanligt rinner tiden och mycket händer. Under två veckor blev det en del golf och även lite golfträning.

Vi har också rtg Emils höftleder så nu ska jag bara bli färdig att skicka iväg bilderna till bedömning.

Den 22:dra anlände Ulla för två veckor hos oss och dagen efter kom May-Britt, Irene och Michel. De kom ner för att fira Caroline som fyllde 30 år den 24. Så var det full rulle igen.

På fredagen när vi skulle iväg och fira Caroline och jag var på väg in i duschen så ringer det på porten och tro det eller ej men där står Jenny, Fredrik och Dominique som kört ner för att fira Caroline och överraska!! Jo tack, nog blev vi överraskade.... men jättekul. De firade Carro under två intensiva dagar och hon blev naturligtvis jätteglad att de kom ner. Tyvärr fick de problem med hemtransporten så Jenny blev kvar lite längre men det var ju bara kul. Hon var med på en hundträning och filmade när Emil var duktig. Se själv!(film kommer´den var för stor)


Helgen dom var här åkte jag på dressyrtävling med Venus men det blev inget av med det han har antagligen problem med ett ben som vi nu utreder och i vilket fall som helst så är det vila som gäller för honom. Imorgon kommer veterinären och vi ska då ultraljuda senorna så fär vi se hur lång vila det ska bli.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar