torsdag 14 april 2011

Det börjar ta form både ute och inne


Nu fick vi lite tid i trädgården också så det har blivit lite nyplanterat. Resultatet är bättre än på bilden för nu är häcken och gräsmattan klippta och ogräset borta. HÄRLIGT! Det är en ren njutning att bara gå ut i trädgården.


Köksinredningen börjar komma på plats och idag har vi lagt kakel i matrummet. Vad tycks?

Dessutom har vi nu äntligen fått ett avkalkningsfilter installerat och det kommer att spara våra maskiner enormt.

Faktiskt har det hunnits med en golfrunda också idag, fredagsgolfen var flyttad till en torsdag och det var inte bra, spelade uruselt. Hundarna fick följa med så fick dom en lagom promenad, de har ju varit ganska influensa dåliga så vi tar det lite lugnt.

Förstår att det är många som läser min blogg och det tycker jag är toppenkul, men det vore jätteroligt med kommentarer från er så det blir lite feedback.

3 kommentarer:

  1. Kul att se hur det går framåt med ert kök, själva har vi tapesering och det där sista finliret kvar.
    Det verkar som ni har ett härligt väder, här äe det ganska så bra vårväder men det kommer nog värme nu till helgen. Idag har vi packat husbilen för i morgon kör vi till Mariestad för husbilsträff med buggkurs så på måndag är vi nog ganska trötta i våra ben.
    ha det så skönt i solen

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Snyggt kaklat, måste vara lätt städat. Här är det regn och rusk idag, men Jimmy trotsar det och har planterat lite växter. Snart är solfångaren klar och skall upp på taket för att kunna värma upp poolen.
    Är du nöjd nu?????
    Vi hörs!
    Kram
    Kerstin

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Är och hälsar på hos moster Ulla. Vi har haft en trevlig fika tillsammans. Solen skiner och vi har fint Påskväder. Va fint ni har det! Grattis i förskott! och Glad Påsk!
    Gerd

    SvaraRadera