tisdag 13 september 2011

Äntligen tid

Efter nästan 1.5 mànad,fy, fy, men det har varit fullt upp.
Första veckan i augusti àkte vi som sagt till Parc Asterix. Det var Felicia, Josefine, Ida, Jonathan, Jenny och jag. Vi tog tàget jättetidigt pà morgonen, vi var nästan inte vakna, väl i Paris(3.5 tim) sà blev det Metro och RER-tàg till Carles de Gaulle flygplatsen och därifràn Navette ut till Asterix, fungerade superbra och alla var jätteduktiga. Vi tillbringade 3 dagar där och det var fantastiskt kul, jag vet intte hur mànga attraktioner vi hann àka men det var mànga.


Veckan innan vi for hit hade vi varit i Saint guillieme le dessert och där fick Felicia och Josefine gjort rastaflätor, de höll i drygt 3 veckor och de var jättefina.
Sen blev det en ganska lugn vecka hemma dock var vi och sàg den nya Smurf-filmen.
Sà den 11:e kom föräldrarna ner igen och stanna över helgen för att sen flyga hem med sina barn efter en màanad här nere.
Pà lördagen var vi och hämtade husbilen och Felicia hade nu bestämt att hon gärna ville àka med oss genom Europa, sà nu blev det packning. Eftersom vi var ganska sugna pà att komma iväg och vi betalade varje dag för bilen sà gav vi oss iväg pà söndagen och lämnade familjen Kerrén att ta hand om sig själva sista dagen och enny anlitades att kköra dem till flygplatsen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar