torsdag 30 januari 2014

Torsdag 30 januari, redan

Nu har vi snart passerat årets första månad och vad fort det gick. Vi har jobbat hårt med att förbereda våra hundar för en tävling kommande helg. Vi beslutade idag att de är inte redo för detta, men tyvärr när vi presenterade detta för vår "coach" på klubben hade vi inte samma inställning så vi blir tvugna att inställa oss, det bär emot för det är för oss viktigt att göra ett bra jobb. Så snälla, håll tummarna.
Idag har vi också åkt runt till olika ridanläggningar och presenterat vår butik och det blev väl emottaget, får se sen hur det faller ut.
Det roliga är faktiskt att när vi gjorde en sammanräkning av 2013 så hade vi gjort ett bättre år än vad vi trodde så det går framåt!
Ikväll gjorde jag veu Marengo med pasta, utomordentligt gott. Vero, min kurskamrat var här och åt med oss.. Imorgon är det avslutning för henne sen åker hon tillbaks till Corse, jag kommer att sakna henne. Vi ska försöka få igång ett sammarbete när det gäller butiken och det ska blu spännande och se om det kan fungera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar