torsdag 14 januari 2010

Hemma igen....

Ja så var vi då hemma igen. Resan ner gick utan problem, aningen hög sjö på turen över till Travemünde, så jag fick två hundar i sängen. Sven stannade i sin och sov sig igenom vågorna.

Tyskland var inte så illa som man kunde befarat efter alla väderrapporter, vägarna i princip rena. Vi tog oss ner till Neuf-Chateau där vi övernattade och så vidare mot hemmet under tisdagen. Efter som vi vistte att huset var tomt på allt ätbart så stannade vi ca tio mil hemifrån och handlade lite förnödenheter som mjölk, juice, bröd, smör, actimel, skinka, ost, paté. Kassen ställdes in bak i bilen och vi fortsatte. Efter några mil hör vi lite prassel bakifrån bilen, vi hutar åt Emil att sluta böka runt i sin bur( han försöker så gott han kan att fiska in intressanta saker.)

OK, väl hemma börjar vi packa ur och kassen med matvaror låg inte riktigt där vi lagt den och inte innehöll den så mycket heller... Nähä.... men i hundburen hittade tomma förpackningar från smör, skinka, paté och actimel, allting snygg och fint öppnat. Så var det med den frukostmaten.


Huset har stått kvar och inga större katastrofer mer än kallt som attan, man har haft ner till 10 minusgrader och det var faktiskt snö ända ner till Montpellier. Det har tagit oss nästan 2 dagar att få upp värmen i allting men nu är det bra.


Venus mår jättebra, pigg som bara den eftersom vädret varit visset så har han sluppit mycket arbete så där blir lite att bita i. Han slapp jobba idag också för det har hällregnat och blåst Konstant idag. Nu Emil trött på att vänta och vill leka

1 kommentar:

  1. Hej!
    Det var skönt att höra att allt gått bra. Här har det också kommit lite mer snö och kallare skall det bli i veckan. Logen startade den 12/1,
    vi var inte så många, men troligen berodde det på vädret. I kväll är det ÄM-möte hos Kerstin Åström. Annars flyter det på som vanligt!
    Vi hörs!
    Kram
    Kerstin

    SvaraRadera