söndag 31 januari 2010

Söndag i Grabels

Dagen börjar med en skorppåse som trillar ur skåpet och sprider sig på golvet... Detta leder tillstädning av sagda skåp och när vi ändå är igång så varför inte städa hela köket. Alltså blev alla skåp och lådor rengjorda och sorterade. HÄRLIGT! Allt vi inte behövt på 2 år åkte ner i källaren eller till soporna. Vilken plats vi fick!

Hundarna tyckte säkert vi var jättetrista men sfter som benhinnornar skriker av för mycket vandrande denna veckan så var det säkert bra med en vilodag.

I vilket fall som helst så frånsett att det var strålande sol, så var det ganska kallt idag och ska så förbli hela veckan. Natalie skickade fina bilder till mig på en sovande Venus, se själv, han ser ut att njuta fullständigt i solen.

Lika njutbart är det inte i Skåne...det snöar, snöar och snöar. Det är många år sen det var så vitt och finr i Skåne, fick lite fina bilder av Fredrik så jag ger ffa mina franska vänner som följer min blogg en vinterbild med Filip.

Förresten så fungerar nu min mail som vanligt.

1 kommentar:

  1. Hej!
    Ja, här snöar det nästan varje dag. Men vitt och fint är det tycker jag. Efter köksstädning fick du kanske bra plats till Glad Pack hållaren.
    Venus ser verkligen ut att trivas och det ser ut som om det var riktigt vårväder. Ta det lugnt med motionen!!!!! Man kan sova sig i form enligt en viss person.
    Kram Kerstin

    SvaraRadera