torsdag 1 januari 2015

Gott Nytt År

ja, så var det 2015. Firade in det nya året hos Ulla tillsammans med Tom o Bibbi, fin kväll med god mat och dryck som avslutades med ett fint fyrverkeri från Lundagård.
Vi har nu varit hemma i Sverige i lite drygt två veckor. Tiden går rort och det är mycket som ska hinnas med.
Första veckan här så hade Ulla sin årliga glöggbjudning för sina grannar, vi hade lite pyssel med detta och det blev väldigt trevligt. Den 21 var hela släkten samlad i Ljungby då vi firade farmors 90 års dag, detta blev också mycket lyckat och fint.
Julafton firade vi hos Håkans med tomte och allt. I år hade vi bestämt att inte ge julklappar utom till barnen, istället blev det julklappsspel. Hur kul som helst. Ha, ha, jag gick hem med en rattmuff och en isskrapa!!!!
Sen har vi hunnit träffa Christer o Monika, Kerstin o Jimmy samt Lasse o Nilla. Fullt upp alltså.
Hunnit med en del hundpromenader med Håkan o Fredrik också, jätteroligt att alla tre jyckarna kommer överens, detta är inte helt självklart när det gäller Emil.
En dag fick jag också följa med Fredrik och Hugo på deras träning. Kul och intressant.
Det händer inte enbart trevliga saker men så är ju livet, en av mina vänner och tidigare arbetskamrat, Majsan, gick plötsligt bort strax innan vi for till Sverige så den 30:e var jag i Genarps kyrka och deltog i hennes Minnesstund. Så sorgligt!
Lite svårt med bilder just nu så det får komma senare. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar