måndag 19 januari 2015

Hemma igen

Tyvärr inte tid med bilder, men hemma igen. Blev jagade av stormen Egon, som gick upp till orkanstyrka Bron och färjorna stängde ner strax efter att vi passerat. Tur ska man ha, men fy Attan vad det blåste. Hemresan gick bra, vi tog vägen ner genom Luxemburg och det fungerade alldeles utmärkt. Kom hem på morgonkvisten, drygt 20 timmars resa. Puh!
Sov lite, var och handlade och tömde bilen. Sen kom Jenny hit och åt med oss,mysigt. Blev kanske lite mycket vin till den goda maten. Men iaf så var det gott. 
Sen kan man ju intr ligga på sofflocket så på måndagen hade jag två hundar att toilettera och tisdagen gick åt till att städa  huset för visning 
Sen iväg till Servian där fyra westies väntade på att bli finare. Det blev inte riktigt som jag räknat ut, stannade där tills idag måndag eftersom Jenny skulle till Bordeaux på Expo med Betty. 
Fick mitt eldprov med att ta hand om hela ruljansen(hade god hjälp av Manon)
Betty fick en skitbedömning så vi är alla jättebesvikna.
Venus flyttade ju ut dit i början av januari och han trivs super med sin nya kompis. Jätteskönt! Så härligt att se honom strosa runt där. Har även fått tid att rida honom och han mår som en prins. 
Nu är jag hemma i huset, tvättar, planerar osv för på onsdag tillbaks till Servian och sen vidare till Spanien för att delta i en IPO kurs som Jenny var anmäld till men pga Betty väljer hon att stanna hemma så jag får förmånen att arbeta med JB, och Betty följer med på köpet

1 kommentar:

  1. Det är ju helt klart att du har fullt upp.
    Här är det jobb och ett trist vinter väder lite snö och en del regn men man får glädja sig åt att det börjar bli ljusare.

    SvaraRadera