söndag 29 november 2009

Adventsfirande


Ja, även om vi har temperatur på drygt 20 gr på dagarna så är det ändå första advent idag, fast just idag är det blåsigt och kallt så det stämmer rätt bra.

Igår hade vi en liten julmiddag hos oss tillsammans med Lisel o Bosse, Agneta o Jerome, Héléne o George och Nathalie. Hade gjort sillinläggningar, Janssons frestelse, gravad lax, köttbullar o rödkål, julskinka o revbensspjäll m.m, m.m. Jag tror att vi alla njöt i fulla drag, det blir lite speciellt när det luktar jul i hela huset. Tack vare att farmor May-Britt hade tagit med sig färska lingon hit ner så kunde det hela avslutas med en härlig chokladkolapaj med lingon.
Idag är det packning i stallet som gäller flr nu flyttar Venus ut till Gaëlle i Montarnaud, även om det blir en bit att köra så tror jag han får det skönare där med egen hage att vara ute i hela dagen. Ja, ja, skulle det inte bli bra så får vi väl flytta igen, för flytta är vi ju specalister på. Ha,ha
Har precis fått ett mail från två andra vänner här nere som vi brukar spela golf med, Lilli o Nils-Arne. Tyvärr blir det ingen mer golf får hans del i år eftersom han på en vandring kasade på lösa stenar och föll så illa att han fick en fotledsfraktur och är gipsad 6 veckor. Så nu blir det sjukbesök i veckan och inte en golfrunda. Stackarn...det går fort utför ibland!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar